söndag 13 april 2014

Workshop med Frank Garcia från Prima Marketing

Välkommen till en inspirerande workshop den 15/5!

Frank Garcia, som är en välkänd utbildare inom Mixed Media och jobbar för den fantastiska scrap-tillverkaren Prima Marketing, kommer till Scraphuset och Örnsköldsvik torsdagen den 15/5!

Under kvällen skapar vi gemensamt ett minialbum tillsammans med Frank.
 
Här ser ni några av hans underbara alster som han gjort under tidigare workshops och visst blir man riktigt sugen att gå på workshop med honom!?


Vill ni läsa mer om Frank och kolla in fler av hans härliga alster så kika gärna in till honom i hans blogg: http://www.hausofw.com/

Workshopen är ett samarbete mellan Hobbyworld och Scraphuset samt föreningen HighCoastScrap. Örnsköldsvik är en av några få orter i Sverige som får besök av Frank där Ö-vik är den enda orten norr om Stockholm som han besöker.

495 kr kostar en kväll med 3 timmars inspirerande workshop. Dessutom ingår material från Prima Marketing till ett värde av 890 kr som du får med dig hem efteråt.

För att workshopen ska bli av så krävs det att ett gäng scrappare anmäler sig - så visst kommer du?!

Vi kommer att hålla till i Pingstkyrkans Församlingsvåning (återkommer om exakt tid).

Betalningen sker i förskott till Scraphuset - mer information om detta samt vad man behöver ha med sig kommer innan träffen till alla som har anmält sig.

Under kvällen kommer det att serveras på något gott att äta.

Anmälan görs till order@scraphuset.se eller så ringer du Anette o anmäler dig på: 070-280 22 20.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar