söndag 16 juni 2013

tack

Vår ena dotter har haft stort stöd av en pensionerad lärare de senaste åren i grundskolan. Läraren har, på sin fritid, åkt in till skolan och haft undervisning med några elever som haft det lite tufft med några ämnen. Fantastiskt bra gjort av henne måste jag säga.
 
Ikväll kommer vi att åka hem till läraren och överlämna en liten tack-present för allt hon gjort för vår tjej - vi uppskattar det verkligen. Gjorde ett enkelt men ändå fint kort till henne från oss.
 
 
Med min Silhouette Cameo skar jag ut ordet tack. Jag svetsade samman bokstäverna med funktionen "weld" så de sitter ihop, det blir så mycket enklare så tycker jag. Efter jag limmat fast bokstäverna tog jag en brun tunn penna och ritade runt bokstäverna för att de skulle synas lite bättre.
 
Paketet är inslaget i ett ljusgrönt och naturvitt randigt presentpapper så jag tycker att det här pappret från Pion Design passar perfekt till. Använde mig av både fram- och baksidan av Vintage Garden - Blue Ornament, visst är det smidigt när man kan göra så?!
 
Jag har använt mig av följande produkter från Scraphuset:
Fluid Chalk - Dark Brown
Silhouette Cameo
 
Tack för att du kikade in och tittade :o))
DT-Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar