onsdag 30 november 2016

Det är jag som är Malin...

Goddag i stugorna!

Dags för mig att sätta mitt första avtryck här i Scraphusets blogg. Jag är kanske ett någorlunda känt ansikte för vissa och helt okänd för andra. Jag heter Malin, kallas för Lillpiga, och har scrappat sedan 2007 men eftersom jag pluggat stenhårt det sista året har det varit ganska tyst från min sida men det ska vi ändra på! Nu har jag fått förtroende att vara designer för Öviks stolthet och det med glädje, mitt hjärta klappar ju för Ångermanland, trots att jag lever i exil här i Eskilstuna. Jag är nämligen uppvuxen i Sollefteå och har även bott i Östersund i 10 år.

Jag är gift med Mattias och vi har en liten Jack Russel-tik vid namn Vittra så dessa två kan komma att dyka upp på ett eller annat alster. ;) Jag är utbildad hud- och spaterapeut och även fransstylist så att skapa med mixed media är perfekt för mig; kladd, klet, geggamoja och pilligt, sådant gillar jag! 

Och sist men inte minst: jag är även lillasyster till Lisa, som också designar för Scraphuset! :) Jag hoppas att kunna inspirera er under min tid här. :)

Mitt första alster blev en liten egokavalkad där jag tagit ett urgammalt papper från BoBunny och ändrat om. Ni vet hur man äger en hel drös (iallafall jag) med papper som köptes någon gång i förra seklets början och man antingen inte gjort något av för att det var "för fint" just då eller bara aldrig kom på något bra att göra av det. Ett sådant har jag använt mig av här och alla blomsnurklor är lackade med ett genomskinligt medium som torkat ordentligt och sedan har jag målat hela pappret med vit Gesso. Med en våtservett har jag sedan gnuggat bort färgen på snurklorna och på så sätt fått fram en läcker effekt.

Sedan har jag geggat på hej vilt med tjocka medium, akrylfärger från Martha Stewart, mistat med Color Blooms, ritat, embossat med underbara, tjocka och grova embossingpulver från Stampendous som finns i den fysiska butiken och lätt går att köpa via mail till Anette (order@scraphuset.se) nu innan de hunnit in i webshopen och självklart har jag även glittrat på med Stickles. Glitter älskar jag och även lösa sådana har just kommit in! :) Längst ner ser ni orginalpappret innan jag gick lös på det, ett roligt sätt att bli av med gamla left overs som annars aldrig blir använda.

Ha en fin dag och vill ni se mer av mig så välkommen in i min egen blogg!

2 kommentarer: